1394/5/27 سه‌شنبه پایان سومین دوره مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه پیام نور خوزستان با قهرمانی تیم ستاد استان

سومین دوره مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه پیام نور خوزستان با قهرمانی تیم ستاد استان پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سعید داریوند نژاد مدیر تربیت بدنی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خوزستان اعلام کرد: سومین دوره مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه پیام نور خوزستان در آبان ماه سال جاری به مدت یکماه در سالن ورزشی زنده یاد دکتر عبدالمحمد شیبانی برگزار گردید.

وی افزود: در این دوره از مسابقات تعداد 9 تیم اعلام آمادگی کرده بودند که با توجه به انصراف تیم دزفول و باغملک، مسابقات با حضور 7 تیم ستاد استان، مرکز اهواز، مرکز اندیمشک، مرکز شوش، مرکز سوسنگرد، مرکز آبادان و واحد ایذه و تعداد 80 نفر ورزشکار برگزار شد که در رقابت فینال تیم ستاد استان با غلبه بر حریف موفق به کسب مقام اول شد .

ایشان خلاصه نتایج 13 رقابت های انجام شده در چهار هفته را به این ترتیب اعلام کرد: تعداد گل های زده شده 66 گل، آقای گل مسابقات آقای رضا اکبری از اندیمشک با 12 گل ، بهترین خط حمله تیم اندیمشک با 29 گل زده، بهترین خط دفاع تیم ستاد استان با 7 گل خورده، تیم اخلاق مسابقات مرکز اهواز، تیم سوم مسابقات مرکز اندیمشک، تیم دوم مسابقات واحد ایذه

داریوندنژاد ضمن تشکر از تیم های شرکت کننده و دست اندرکاران برگزاری سومین دوره مسابقات فوتسال کارکنان ابراز امیدواری کرد توانسته باشیم گامی هر چند کوچک در راستای ارتقای ورزش قهرمانی و همگانی کارکنان محترم دانشگاه برداشته باشیم.

شایان ذکر است تیم منتخب استان می بایست در بهمن ماه سال جاری در مسابقات کشوری کارکنان حضور یابد.