1395/8/11 سه‌شنبه آئین نامه چهارمین دوره مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه پیام نور استان خوزستان سال 95

((آئین نامه عمومی و فنی چهارمین دوره مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه پیام نور استان خوزستان سال 95))

-  هر تیم متشکل از 12 ورزشکار ، یک مربی و یک سرپرست جمعا 14 نفر می باشد.

-  مسابقات براساس قوانین و مقررات فدارسیون جهانی فوتبال ( FIFA) انجام خواهد شد.

-  روش اجرای مسابقات بر اساس تعداد تیمهای حاضر در جلسه هماهنگی تعیین خواهد شد.

-  هر تیم موظف است یک دست پیراهن و شورت یکدست با شماره در پشت پیراهن و همچنین ساق بند و جوراب ساق بلند داشته باشد.

-  مسابقات با توپ استاندارد (molten 4  یا  4 star ) که مورد تائید کمیته فوتسال می باشد، برگزار می گردد .

-  مسابقات در دو زمان 20 دقیقه ای  (رونده) با 10 دقیقه استراحت در بین دو نیمه برگزار می گردد .

-  عدم حضور تیم راس زمان مقرر و طبق برنامه اعلام شده برای انجام بازی بمنزله عدم حضور و نتیجه بازی بنفع تیم مقابل اعلام خواهد شد.

- استفاده از بازیکنان غیر مجاز در طول بازی ها سبب خارج شدن تیم خاطی از جدول مسابقات می گردد. بازیکنان می بایست از کارکنان علمی / اداری (رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی) باشند.

-  چنانچه تیمی در دو دیدار متوالی یا متناوب حضور پیدا نکنند از جدول مسابقات حذف و طبق مقررات بر خورد می گردد.

- در صورتی که بازیکنی مستقیماً کارت قرمز دریافت کند از بازی بعدی محروم خواهد شد .

-  برای تعیین تیم صعود کننده به مرحله بعد در صورت تساوی امتیازات ابتدا تفاضل گل، سپس گل زده، گل خورده و در نهایت نتیجه دیدار رو در رو در نظر گرفته خواهد شد و در صورت مساوی بودن همه شرایط یک دیدار بین دو تیم برگزار خواهد شد.

- چنانچه بازی در نیم نهایی و رده بندی تساوی شود، ضربات پنالتی بلا فاصله بعد از تساوی تعیین کننده برنده خواهد بود و  فقط در بازی فینال دو تایم 5 دقیقه ای سپس ضربات پنالتی تعیین کننده تیم برنده خواهد بود.

- بازیکنی که دارای 3 کارت زرد باشد بازی بعد را از دست خواهد داد.

- در خصوص کارتهای زرد دوره مقدماتی جهت بازی های نیمه نهایی کمیته فنی تصمیم گیری خواهد کرد.

-  هر تیم می تواند فقط از 3 نفر از کارکنان سایر مراکز و واحدها به عنوان یار کمکی استفاده نماید.

ارائه لیست بازیکنان که به امضاء مسئول تربیت بدنی و رئیس مرکز/واحد رسیده باشد، الزامی است.

- داشتن کارت بیمه ورزشی سال 95 جهت شرکت در مسابقات الزامی است

* تذکر: لیست نهائی می بایست در روز اول مسابقات ارائه شود در طول مسابقات نمی توان به لیست بازیکنی اضافه کرد

* کلیه موارد پیش بینی نشده در آئین نامه را کمیته فنی مسابقات حل و فصل خواهد نمود.

کمیته فنی :   متشکل از سرپرست کل مسابقات ، معاون فنی ، دو نفر از مربیان یا سرپرستان که در جلسه هماهنگی از طرف کلیه مربیان و سرپرستان تیم های حاضر انتخاب و یک نفر از کمیته داوران خواهد بود .

نحوه توزیع مدال ، حکم قهرمانی و جام قهرمانی :

1-     به اعضای تیم های اول ، دوم و سوم به ترتیب مدال طلا، نقره و برنز و همچنین حکم قهرمانی و جایزه اهداء می شود.

2-     به تیم های اول تا سوم جام قهرمانی اهدا می شود.

3-     به آقای گل مسابقات به رسم یادبود هدیه ای اهدا خواهد شد.